3Gas detector 12/24Volt

  • 59.95 €

3GAS+ 12-24V Gasalarm Round Propane,Butane,LPG,Koolmonoxide,k-o Gas. Het 3Gas alarm detecteert verschillende gassen, zoals: Propaan/Butaan(LPG), koolmonoxide en verdovende gassen. Het 3Gas alarm waarschuwt tijdig


Producent: 3gasplus

Tags: 3GAS 3GAS+ gas detector Mobilhome beveiliging slaapgas butaan propaan ko gasProduct Omschrijving

3GAS+ 12-24V Gasalarm Round Propane,Butane,LPG,Koolmonoxide,k-o Gas.

Het 3Gas alarm detecteert verschillende gassen, zoals: Propaan/Butaan(LPG), koolmonoxide en verdovende gassen. Het 3Gas alarm waarschuwt tijdig door middel van een alarm signaal, wan­neer een van de gassen wordt gedetecteerd.

Het 3Gas alarm is een professioneel en uiterst gevoelig alarm dat (slapende) inzittenden waarschuwt door middel van een luid signaal. Het alarm reageert op de kleinste gasconcentraties zodat de gassen geen tijd hebben om nadelige invloed uit te oefenen op mens en dier.

Wanneer het 3Gas alarm een gasconcentratie in de omgevings­lucht signaleert, gaat gedurende 40 seconden het vooralarm af. Indien tijdens het vooralarm de gasconcentratie gelijk blijft of meer wordt, wordt het alarm met een voortdurende alarmtoon ingeschakeld en blijft de rode led branden. Indien de gasconcentra­tie na het vooralarm is verdwenen, dan gaat het 3Gas alarm terug naar de stanby stand. Werkt op 12/24Volt. Verbruik in standby 100mA in alarm 180mA. Sirene 80db. Gevoeligheid 95ppm EEC.

Conformiteit : 89/336EEC,93 68EEC