TP-Link netwerkswitch 16Poort Gigabit TL-SG1016D

  • 112.50 €

16-port, Gigabit Ethernet, Full-Duplex, Auto MDI/MDIXDe TL-SG1016D 16-poorts Gigabit-switch biedt een eenvoudige manier om de overstap naar Gigabit Ethernet te maken. Alle 16 poorten ondersteunen auto-MDI/MDIX, u hoeft


Producent: TP-Link

Tags: TP-Link netwerkswitch internet splitter internet 16poort gigabit netwerk splitterProduct Omschrijving

16-port, Gigabit Ethernet, Full-Duplex, Auto MDI/MDIX

De TL-SG1016D 16-poorts Gigabit-switch biedt een eenvoudige manier om de overstap naar Gigabit Ethernet te maken. Alle 16 poorten ondersteunen auto-MDI/MDIX, u hoeft zich geen zorgen te maken over het kabeltype, gewoon aansluiten en spelen. Bovendien kan de TL-SG1016D dankzij de innovatieve energiezuinige technologie tot 40% van het stroomverbruik besparen, waardoor het een milieuvriendelijke oplossing is voor uw zakelijke netwerk.

Gigabit Switch b>
Uitgerust met 16 10/100/1000Mbps-poorten, breidt de TL-SG1016D uw netwerkcapaciteit aanzienlijk uit, waardoor directe overdracht van grote bestanden mogelijk wordt. Dus kunnen hoofdgebruikers thuis, op kantoor, in een werkgroep of in een creatieve productieomgeving grote, bandbreedte-intensieve bestanden nu sneller verplaatsen. Breng grafische, CGI-, CAD- of multimediabestanden direct over het netwerk over.

GA GROEN MET JE ETHERNET
Je hebt nu de keuze om voor groen te gaan wanneer je upgradet naar een gigabit-netwerk ! Deze nieuwe generatie TL-SG1016D 16-poorts Gigabit Switch beschikt over de nieuwste innovatieve energiezuinige technologieën waarmee u uw netwerkcapaciteit aanzienlijk kunt uitbreiden met veel minder stroom. Het past het energieverbruik automatisch aan op basis van de verbindingsstatus en kabellengte om de ecologische voetafdruk van uw netwerk te beperken.

Inactieve poorten uitschakelen
Als een computer of netwerkapparatuur is uitgeschakeld , zal de corresponderende poort van een traditionele switch aanzienlijke hoeveelheden stroom blijven verbruiken. De TL-SG1016D kan automatisch de verbindingsstatus van elke poort detecteren en het stroomverbruik van poorten die inactief zijn verminderen.

Energiebudget afhankelijk van de kabellengte
In het ideale geval kortere kabels zouden minder stroom gebruiken vanwege minder vermogensdegradatie over hun lengte; Bij de meeste apparaten is dit niet het geval, omdat ze dezelfde hoeveelheid stroom over de kabel gebruiken, ongeacht of deze 10 of 50 meter lang is. De TL-SG1016D analyseert de lengte van de aangesloten ethernetkabel en past het stroomverbruik dienovereenkomstig aan, in plaats van het stroomverbruik in een conventionele oplossing te houden.

Eenvoudig te gebruiken
De Dankzij de automatische functies van deze gigabit-switch is de installatie plug-and-play en probleemloos. Er is geen configuratie vereist. Auto MDI/MDIX elimineert de noodzaak van crossover-kabels. Automatische onderhandeling op elke poort detecteert de verbindingssnelheid van een netwerkapparaat (10, 100 of 1000 Mbps) en past zich op intelligente wijze aan voor compatibiliteit en optimale prestaties.

Functies
- Innovatieve energie-efficiënte technologie bespaart tot 40% energie;
- Ondersteunt IEEE 802.3x-stroomcontrole voor full-duplexmodus en tegendruk voor half-duplexmodus;
- Niet-blokkerende schakelarchitectuur die pakketten doorstuurt en filtert op volledige draad -snelheid voor maximale doorvoer;
- 32 Gbps schakelcapaciteit;
- 10K Jumbo Frame verbetert de prestaties bij grote gegevensoverdrachten;
- Auto-MDI/MDIX elimineert de noodzaak van crossover-kabels;
- Ondersteunt MAC adresseren van auto-learning en auto-aging;
- Opslaan en doorsturen Switching-schema;
- Auto-negotiation-poorten bieden slimme integratie tussen 10Mbps, 100Mbps en 1000Mbps hardware;
- Desktop- en rack-monteerbaar ontwerp;< br>- Plug-and-play-ontwerp vereenvoudigt de installatie.