TP-Link netwerkswitch 24Poort Gigabit TL-SG1024D

  • 121.50 €

24-port, Gigabit Ethernet, Full-Duplex, Auto MDI/MDIXDe TL-SG1024D 24-poorts Gigabit desktop/rack-mount switch biedt een eenvoudige manier om de overstap naar Gigabit Ethernet te maken. Alle 24 poorten ondersteunen auto-MDI


Producent: TP-Link

Tags: TP-Link netwerk netwerk switch netwerk splitter internet splitter



Product Omschrijving

24-port, Gigabit Ethernet, Full-Duplex, Auto MDI/MDIX

De TL-SG1024D 24-poorts Gigabit desktop/rack-mount switch biedt een eenvoudige manier om de overstap naar Gigabit Ethernet te maken. Alle 24 poorten ondersteunen auto-MDI/MDIX, u hoeft zich geen zorgen te maken over het kabeltype, gewoon aansluiten en spelen. Bovendien kan de TL-SG1024D dankzij de innovatieve energiezuinige technologie tot 20%* van het stroomverbruik besparen, waardoor het een milieuvriendelijke oplossing is voor uw zakelijke netwerk.

Gigabit Switch< /b>
Uitgerust met 24 10/100/1000Mbps-poorten, breidt de TL-SG1024D uw netwerkcapaciteit aanzienlijk uit, waardoor directe overdracht van grote bestanden mogelijk wordt. Dus kunnen hoofdgebruikers thuis, op kantoor, in een werkgroep of in een creatieve productieomgeving grote, bandbreedte-intensieve bestanden nu sneller verplaatsen. Breng grafische, CGI-, CAD- of multimediabestanden direct over via het netwerk.

GA GROEN MET JE ETHERNET
Je hebt nu de keuze om voor groen te gaan wanneer je upgradet naar een gigabit netwerk! Deze nieuwe generatie TL-SG1024D 24-poorts Gigabit desktop/rack-mount switch beschikt over de nieuwste innovatieve energie-efficiënte technologieën die uw netwerkcapaciteit aanzienlijk kunnen uitbreiden met veel minder stroom. Het past het energieverbruik automatisch aan op basis van de verbindingsstatus en kabellengte om de ecologische voetafdruk van uw netwerk te beperken.

Inactieve poorten uitschakelen
Als een computer of netwerkapparatuur is uitgeschakeld , zal de corresponderende poort van een traditionele switch aanzienlijke hoeveelheden stroom blijven verbruiken. De TL-SG1024D kan automatisch de verbindingsstatus van elke poort detecteren en het stroomverbruik van poorten die inactief zijn verminderen.

Energiebudget afhankelijk van de kabellengte
In het ideale geval kortere kabels minder stroom zouden verbruiken vanwege minder stroomverlies over hun lengte, is dit bij de meeste apparaten niet het geval, aangezien ze dezelfde hoeveelheid stroom over de kabel zullen gebruiken, ongeacht of deze 10 of 50 meter lang is. De TL-SG1024D analyseert de lengte van de aangesloten Ethernet-kabel en past het stroomverbruik dienovereenkomstig aan, in plaats van het stroomverbruik in een conventionele oplossing te houden.

Eenvoudig te gebruiken
De Dankzij de automatische functies van deze gigabit-switch is de installatie plug-and-play en probleemloos. Er is geen configuratie vereist. Auto MDI/MDIX elimineert de noodzaak van crossover-kabels. Automatische onderhandeling op elke poort detecteert de verbindingssnelheid van een netwerkapparaat (10, 100 Mbps of 1000 Mbps) en past zich op intelligente wijze aan voor compatibiliteit en optimale prestaties.

Functies
- Innovatieve energie-efficiënte technologie bespaart tot 20% energie;
- Ondersteunt IEEE 802.3x-stroomcontrole voor full-duplexmodus en tegendruk voor half-duplexmodus;
- Niet-blokkerende schakelarchitectuur die pakketten op vol vermogen doorstuurt en filtert draadsnelheid voor maximale doorvoer;
- 48 Gbps schakelcapaciteit;
- 10K Jumbo Frame verbetert de prestaties bij grote gegevensoverdrachten;
- Auto-MDI/MDIX elimineert de noodzaak van crossover-kabels;
- Ondersteunt Automatisch leren en veroudering van MAC-adressen;
- Schakelschema voor opslaan en doorsturen;
- Poorten voor automatische onderhandeling bieden slimme integratie tussen 10 Mbps, 100 Mbps en 1000 Mbps hardware;
- Ontwerp voor desktop- en rackmontage;
- Plug-and-play-ontwerp vereenvoudigt de installatie.