Oyster Vision V 85cm volautomatisch GPS en SKEW

  • 2499.00 €

Oyster Vision V volautomatische schotelantenne met SKEW dia 80cm. SKEW staat voor het rond zijn as draaien van de LNB (oog). Dit zorgt er voor dat uw ontvangst altijd optimaal


Producent: Oyster

Tags:Product Omschrijving

Oyster Vision V volautomatische schotelantenne met SKEW dia 80cm.

SKEW staat voor het rond zijn as draaien van de LNB (oog). Dit zorgt er voor dat uw ontvangst altijd optimaal is, ook in de meest moeilijke gebieden zoals de uithoeken van Europa. (bv Portugal etc)

Deze volautomatische schotelantenne is super eenvoudig te bedienen & is uiterst betrouwbaar voor gebruik in geheel Europa.

Deze Oyster vision V heeft een opbouwhoogte van slechts 17cm en beschikt over diverse nieuwigheden die zeer nuttig zijn. Dit nieuw systeem beschikt over een GPS en een kompas die er voor zorgt dat hij weet waar hij zich bevind. Hierdoor klapt de schotel open en draait hij onmiddellijk naar de juiste richting en neemt hij ook zijn juiste elevatie hoek ( hoogte hoek) aan. Hierdoor gaat het zoeken van naar satellietsignaal zeer snel en nauwkeurig. Je kan hem ook bedienen en updaten via een App. Hierdoor moet je niet meer naar je verkoper voor updates. De eerst volgende keer dat je hem gebruikt en er is een update, krijg je een melding en kan je die vanaf je smartphone, handig en snel zelf updaten.

Hij is DISEQ getuurd dwz dat als je een TV zender kiest van een andere satellietpositie, hij automatisch zich gaat positioneren in de juiste richting.

Tip : Bea electronics heeft een eigen service & plaatsing dienst. Zo kan u rekenen op een professionele plaatsing en service na verkoop. Zo heeft u een maximaal plezier van dit systeem tijdens al uw reizen.