Oyster Vision V 85cm volautomatisch GPS

  • 2249.00 €

Oyster Vision V volautomatische schotelantenne dia 80cm. Deze volautomatische schotelantenne is super eenvoudig te bedienen & is uiterst betrouwbaar voor gebruik in bijna geheel Europa. Hij is satellietontvanger onafhankelijk dwz dat


Producent: Oyster

Tags: Oyster Vision V Mobilhome satellietsysteem volautomatisch Mobiel satelliet satelliet tvProduct Omschrijving

Oyster Vision V volautomatische schotelantenne dia 80cm.

Deze volautomatische schotelantenne is super eenvoudig te bedienen & is uiterst betrouwbaar voor gebruik in bijna geheel Europa.

Hij is satellietontvanger onafhankelijk dwz dat je er om het even welke satellietontvanger op kan aansluiten.

Ideaal in combinatie met TV Vlaanderen.

Deze Oyster vision V heeft een opbouwhoogte van slechts 17cm en beschikt over diverse nieuwigheden die zeer nuttig zijn. Dit nieuw systeem beschikt over een GPS en een kompas die er voor zorgt dat hij weet waar hij zich bevind. Hierdoor klapt de schotel open en draait hij onmiddellijk naar de juiste richting en neemt hij ook zijn juiste elevatie hoek ( hoogte hoek) aan. Hierdoor gaat het zoeken van naar satellietsignaal zeer snel en nauwkeurig. Je kan hem ook bedienen en updaten via een App. Hierdoor moet je niet meer naar je verkoper voor updates. De eerst volgende keer dat je hem gebruikt en er is een update, krijg je een melding en kan je die vanaf je smartphone, handig en snel zelf updaten.

Hij is DISEQ getuurd dwz dat als je een TV zender kiest van een andere satellietpositie, hij automatisch zich gaat positioneren in de juiste richting.

Tip : Bea electronics heeft een eigen service & plaatsing dienst. Zo kan u rekenen op een professionele plaatsing en service na verkoop. Zo heeft u een maximaal plezier van dit systeem tijdens al uw reizen.