Promo

Hikvision HD bewaking-kit met 4x 3.0Mp dome camera

  • 1385.00 € 1100.00 €

Deze Hikvision HD set bestaat uit een 4 kanaals recorder met POE, 4x dome camera's van 3.0Mp en een harde schijf van 1.0TB. Als je kiest voor Hikvision, dan mag je


Producent: Hikvision

Tags: Hikvision camera kit Camerabewaking beveiliging camerabewaking setProduct Omschrijving

Deze Hikvision HD set bestaat uit een 4 kanaals recorder met POE, 4x dome camera's van 3.0Mp en een harde schijf van 1.0TB. Als je kiest voor Hikvision, dan mag je zeker zijn van een zeer krachtig & professioneel systeem. Zowel hardware als software zijn zeer uitgebreid en voldoen aan al je eisen.

OPGELET : De dome camera's mogen zowel buiten als binnen geplaatst worden. Wij geven voorkeur om deze dome camera's enkel binnen te gebruiken. De koepel die zich voor de camera bevind, werkt niet optimaal als ze nat word door bv regen. Deze set is dus uitermate geschikt voor bv een magazijn, winkelruimtes, kantoren etc.

HD camera's zijn vervaardigd uit metaal en niet uit kunststof. Ze zijn voorzien van een 2,8mm breedhoeklens. (+- 100° opening) Dankzij de LED's mag je zeker zijn van optimaal beeld ook in het duister. Voor deze camera's zijn ook wandbeugels verkrijgbaar.

De NVR recorder is een 4 kanaals recorder met POE. POE wil zeggen dat zowel signaal als voeding over de UTP kabels naar de camera's verstuurd worden wat van het plaatsen een kinderspel maakt. Het opnemen kan je naar keuze instellen, permanent, bij beweging of met een tijdschema. Alle opnames worden opgeslagen op een interne 3,5inch harde schijf van max 4.0TB. Alle opnames gebeuren in een lus-systeem waardoor de oudste opnames automatisch gewist worden. Het toestel heeft ook een HDMI en een VGA aansluiting om een TV of monitor aan te sluiten, zo kan je live beelden bekijken.

Alle opnames kan je herbekijken via je PC, Smartphone of tablet ..... waar je ook maar bent in de wereld. (afhankelijk van de beschikbaarheid van internet) Het opzoeken van van opnames kan je doen op tijd, datum of bewegingsmeldingen.

Wil u deze set geplaatst hebben of zijn er vragen of opmerkingen dan kan u ons steeds contacteren op het nr 089/380195.