Promo

Hikvision Full HD bewaking-kit met 4x EXIR 3.0Mp bullet camera

  • 1500.00 € 1225.00 €

Deze Hikvision HD set bestaat uit een 4 kanaals recorder met POE, 4x EXIR bullet camera's van 3.0Mp en een hardeschijf van 1.0TB. Als je kiest voor Hikvision, dan mag je


Producent: Hikvision

Tags: Hikvision Camerabewaking camera kit camerabewaking set beveiliging


Downloads

Ds 2cd2t32


Product Omschrijving

Deze Hikvision HD set bestaat uit een 4 kanaals recorder met POE, 4x EXIR bullet camera's van 3.0Mp en een hardeschijf van 1.0TB. Als je kiest voor Hikvision, dan mag je zeker zijn van een zeer krachtig & professioneel systeem. Zowel hardware als software zijn zeer uitgebreid en voldoen aan al je eisen.

OPGELET : De HD EXIR bullet camera's zijn uitermate geschikt voor buiten gebruik. Dankzij de vier ingebouwde EXIR infraroodled's mag je zeker zijn van een verbluffend resultaat ook in het duister. De EXIR led's belichten tot wel 80m ver. Dus ideaal voor grote tuinen, een lange oprit of parkings.

HD camera's zijn vervaardigd uit metaal en niet uit kunststof. Ze zijn voorzien van een 4.0mm lens . (+- 76° opening)

De NVR recorder is een 4 kanaals recorder met POE. POE wil zeggen dat zowel signaal als voeding over de UTP kabels naar de camera's verstuurd worden wat van het plaatsen een kinderspel maakt. Het opnemen kan je naar keuze instellen, permanent, bij beweging of met een tijdschema. Alle opnames worden opgeslagen op een interne 3,5inch harde schijf van max 4.0TB. Alle opnames gebeuren in een lus-systeem waardoor de oudste opnames automatisch gewist worden. Het toestel heeft ook een HDMI en een VGA aansluiting om een TV of monitor aan te sluiten, zo kan je live beelden bekijken.

Alle opnames kan je herbekijken via je PC, Smartphone of tablet ..... waar je ook maar bent in de wereld. (afhankelijk van de beschikbaarheid van internet) Het opzoeken van van opnames kan je doen op tijd, datum of bewegingsmeldingen.

Wil u deze set geplaatst hebben of zijn er vragen of opmerkingen dan kan u ons steeds contacteren op het nr 089/380195.