Promo

Hikvision Full HD bewaking-kit met 3x EXIR 4.0Mp camera

  • 1599.00 € 1150.00 €

Deze Hikvision Full HD set bestaat uit een 4 kanaals recorder met POE en 3x EXIR dome camera's van 4.0Mp. (harde schijf niet inbegerepen) Als je kiest voor Hikvision, dan mag


Producent: Hikvision

Tags: Hikvision camerabewaking set camera kitProduct Omschrijving

Deze Hikvision Full HD set bestaat uit een 4 kanaals recorder met POE en 3x EXIR dome camera's van 4.0Mp. (harde schijf niet inbegerepen) Als je kiest voor Hikvision, dan mag je zeker zijn van een zeer krachtig & professioneel systeem. Zowel hardware als software zijn zeer uitgebreid en voldoen aan al je eisen.

De antivandaal bestendige HD camera's zijn vervaardigd uit metaal en niet uit kunststof. Ze zijn voorzien van een 2,8mm (+- 100° opening) breedhoeklens. Dank zei de EXIR infrarood LED mag je zeker zijn van optimaal beeld ook in het duister. Voor deze camera's zijn ook wandbeugels verkrijgbaar.

In deze set zijn ook inbegrepen 1 HDMI kabel van 1,5m en 3 UTP kabels van 20m.

De NVR recorder is een 4 kanaals recorder met POE. POE wil zeggen dat zowel signaal als voeding over de UTP kabels naar de camera's verstuurd worden wat van het plaatsen een kinderspel maakt. Het opnemen kan je naar keuze instellen, permanent, bij beweging of met een tijdschema. Alle opnames worden opgeslagen op een interne 3,5inch harde schijf van max 4.0TB. Alle opnames gebeuren in een lus-systeem waardoor de oudste opnames automatisch gewist worden. Het toestel heeft ook een HDMI en een VGA aansluiting om een TV of monitor aan te sluiten, zo kan je live beelden bekijken.

Alle opnames kan je herbekijken via je PC, Smartphone of tablet ..... waar je ook maar bent in de wereld. (afhankelijk van de beschikbaarheid van internet) Het opzoeken van van opnames kan je doen op tijd, datum of bewegingsmeldingen.

Wil u deze set geplaatst hebben of zijn er vragen of opmerkingen dan kan u ons steeds contacteren op het nr 089/380195.