Portabel satellietsysteem Travel Vision R6 80cm

  • 1395.00 €

Travel Vision R6 80cm Volautomatisch Portable SatSystem Travel Vision R6: een unieke 80cm volautomatische schotelantenne op statiefDe Travel Vision R6 combineert de voordelen van een volautomatisch systeem met die van


Producent: Travel vision

Tags: Travel Vision R6 satelliet tv Mobiel satelliet Camping HD


Downloads

Spec R6


Product Omschrijving

Travel Vision R6 80cm Volautomatisch Portable SatSystem

Travel Vision R6: een unieke 80cm volautomatische schotelantenne op statief

De Travel Vision R6 combineert de voordelen van een volautomatisch systeem met die van een mobiel systeem. U hoeft nooit meer te tobben met het handmatig uitrichten, want met slechts één druk op de knop vindt de R6 geheel automatisch de door u gewenste satelliet. Opbouw op het dak van uw caravan of camper is niet nodig, u kunt de R6 eenvoudig overal opstellen.

De R6 biedt u optimale vrijheid, u kunt uw caravan of camper heerlijk in de schaduw onder de bomen plaatsen, het systeem opstellen waar u maar wilt en genieten van uw favoriete televisie programma's.

De Travel Vision R6 is in een handomdraai op te stellen en aan te sluiten met slechts één kabel naar uw receiver. Het systeem is zeer eenvoudig te bedienen en is voorzien van GPS waardoor de satelliet zeer snel wordt gevonden waar u zich ook bevindt.