Edimax Multifunctionele Dual-Band Wifi-Router AC750

 • 59.95 €

De buitengewone groei in het aantal draadloze apparaten in moderne woningen, heeft voor een grote vraag in draadloze snelheid, bereik en bandbreedte gezorgd. Deze aanhoudende trend weg van vaste verbindingen


Producent: Edimax

Tags: netwerk router acces pointProduct Omschrijving

De buitengewone groei in het aantal draadloze apparaten in moderne woningen, heeft voor een grote vraag in draadloze snelheid, bereik en bandbreedte gezorgd. Deze aanhoudende trend weg van vaste verbindingen naar draadloze communicatie en de altijd groeiende vraag naar nieuwe Wi-Fi apparaten en applicaties—inclusief internet TV's, computers, tablets en smartphones—stuwt de eisen van high-performance, betrouwbare Wi-Fi naar ongekende hoogte. Om aan de connectiviteit behoeften te voldoen van zowel woningen als bedrijven, heeft Edimax de BR-6208ACD dual-band 802.11ac router geïntroduceerd: door de nieuwste 11ac draft standaard levert het buitengewone verbeteringen voor de snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van draadloze communicatie.
Nieuwste generatie draadloos netwerken
De BR-6208ACD ondersteunt de nieuwste generatie IEEE 802.11ac draadloze standaard, wat hogere gegevenssnelheden in de 5GHz band betekent. Met 300Mbps snelheden in de 2,4GHz band en 433Mbps snelheden in 5GHz is de BR-6208AC ideaal voor HD videostreaming en de overdracht van grote bestanden. De router is tevens backward-compatible met 802.11a/b/g/n/ waardoor compatibiliteit met alle Wi-Fi apparaten verzekerd is.

Concurrent dual-band Wi-Fi connectiviteit
De Edimax BR-6208ACD router biedt gelijktijdige 2,4GHz (802.11n) en 5GHz (802.11ac) draadloze netwerkconnectiviteit voor maximale flexibiliteit in gebruiksgemak.

High gain antennes voor betere Wi-Fi prestaties
Door de drie externe high-gain verwijderbare antennes, biedt de BR-6208ACD krachtige 2,4GHz en 5GHz dual-band signaalsterkte en wordt het Wi-Fi bereik vergroot, en biedt het penetratie door de muren en vloeren van uw woning of kantoor.


5-in-1 Router, Access Point, Range Extender, Draadloze Bridge en WISP
De BR-6208ACD kan worden gebruik als router, access point, range extender, draadloze bridge of WISP. U hoeft alleen maar de modus die u nodig hebt voor uw netwerkomgeving te configureren met de smart iQ setup wizard.
Verander modus met de smart iQ setup wizard
op elk apparaat met een webbrowser, geen CD nodig.
*Setup met een mobiel apparaat vereist iOS 4.0 of Android 4.0 en hoger.

Smart iQ Setup
Met iQ Setup voor slimme, automatische en snelle installatie zonder CD.


Het Revolutionaire iQoS
Het revolutionaire 'iQoS' is het antwoord van Edimax op de behoefte aan een snellere, eenvoudigere en efficiëntere manier voor het beheren van de internetbandbreedte. Ondanks het feit dat Quality of Service (QoS) een veel voorkomende functie is in veel routers op de markt, hebben meestal alleen gevorderde gebruikers echt de kennis die nodig is om de complexe parameters in te stellen. Edimax heeft daarom de QoS-functie opnieuw ontworpen met gebruikersvriendelijkheid en toegankelijkheid in gedachten. Dankzij de eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface kunnen gebruikers de prioriteitsinstellingen voor bandbreedte instellen met slechts enkele muisklikken. Met QoS kunt u tegelijkertijd gamen, video streamen, VoIP-toepassingen en BT clients gebruiken zonder de gebruikelijke vertragingen en onderbrekingen. Een originele, efficiënte en effectieve manier om uw internet bandbreedte te beheren.


Ondersteunt multi-SSID & VLAN*
Multi-SSID laat gebruikers tot acht verschillende SSID's configureren (2,4GHz x 4 en 5GHz x 4) om gebruikers in groepen te zetten en te beheren naar uw behoeften. Bovendien kunnen alle SSID's een VLAN ID toegewezen krijgen, zodat gebruikers met meerdere VLAN's het netwerk toegangsniveau van elk SSID kunnen beheren – dit zorgt voor beveiliging en bescherming van vertrouwelijke of belangrijke netwerkbronnen.
*Alleen access point modus

Gastnetwerk*
Ondersteund een gastnetwerk om connectiviteit te bieden terwijl u de gasten scheid van uw hoofdnetwerk.
*Alleen router modus

Eigenschappen

 • Nieuwste generatie 802.11ac Wi-Fi standaard
  •5-in-1 Router, Access Point, Range Extender, Draadloze Bridge en WISP
  •Backward-compatibel met 802.11a/b/g/n standaard
  •Draadloze dual-band connectiviteit voor 2,4GHz en 5GHz
  •High gain verwijderbare antennes voor betere Wi-Fi prestaties
  •Ondersteunt tot 8 Multi-SSID (2,4GHz x 4 en 5GHz x 4) & VLAN (alleen AP modus)
  •Ondersteunt een gastnetwerk (alleen router modus)
  •Revolutionaire iQoS-functie voor een snel en eenvoudig bandbreedtebeheer